Samenwerken

Reizen, avontuur en vrijheid, dat staat centraal op Travly. We bieden uitstekende mogelijkheden om avonturiers, backpackers, buitenmensen en andere reislustigen te bereiken en enthousiasmeren. Door Djura’s ervaring met content, copywriting en marketing en Ronny’s development skills zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bij een samenwerking kun je denken aan product- en accommodatiereviews, persreizen, advertorials, linkvermelding en andere vormen van gesponsorde content. Onze lezers vormen altijd het uitgangspunt voor samenwerkingen die wij aangaan. Alle content - gesponsord of niet - moet voor hen relevant en van toegevoegde waarde zijn. Uiteraard maken we bij samenwerkingen altijd de combinatie met jullie organisatiedoelen om zo tot een samenwerking te komen die voor iedereen waardevol is. Voor jouw organisatie, voor onze lezers en voor ons persoonlijk.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wil je graag inzicht in onze statistieken? Neem vrijblijvend contact op!

Samenwerkingen

Even voorstellen

Hi, wij zijn Ronny & Djura

Gek op reizen, vrijheid en onze bus Bruno. Hoe minder vastigheid, hoe beter! Daarom zijn we sinds 2022 fulltime op pad en parttime aan het werk als digital nomads. Een droomleven! Want dromen zijn er om na te jagen, toch?

Leer ons beter kennen